Работно време

РАБОТНО ВРЕМЕ 

Понеделник

од 17.00 до 21.30 часот

Вторник

од 17.00 до 21.30 часот

Среда

од 17.00 до 21.30 часот

Четврток

од 17.00 до 21.30 часот

Петок

од 17.00 до 21.00 часот

Сабота

од 18.00 до 21.00 часот

Недела

не работи

 За време на Државни и национални празници, Болдербар не работи!

 

Како до:

 

Улица: Лазар Личеноски 31/2, центар, Скопје. Во склоп на Спортската сала Кале, страничен влез на салата пред стариот влез на магацинот Рудине.

Тел. +389 78 333 518, +389 78 333 519.  

E-mail. contact@boulderbar.mk