Работно време

РАБОТНО ВРЕМЕ 

Понеделник

од 12.00 до 16.00 и

од 17.00 до 21.30 часот

Вторник

од 12.00 до 16.00 и

од 17.00 до 21.30 часот

Среда

од 12.00 до 16.00 и

од 17.00 до 21.30 часот

Четврток

од 12.00 до 16.00 и

од 17.00 до 21.30 часот

Петок

од 12.00 до 16.00 и

од 17.00 до 21.00 часот

Сабота

од 18.00 до 21.00 часот

Недела

не работи

 За време на Државни и национални празници, Болдербар не работи!

 

Како до:

 

Улица: Лазар Личеноски 31/2, центар, Скопје. Во склоп на Спортската сала Кале, страничен влез на салата пред стариот влез на магацинот Рудине.

Тел. +389 78 333 518, +389 78 333 733.  

E-mail. contact@boulderbar.mk